Școala Tătărescu intră în reabilitare

Loading

Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” intră în reabilitare în curând. Contractele de finanțare au fost semnate, banii fiind asigurați prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Am semnat, alături de doamna director Valeria Vîlceanu și consilierul local Ion Slivilescu și al doilea contract ce prevede finanțarea prin PNRR pentru creșterea performanței energetice la acest obiectiv.
Aici avem două corpuri de clădire ce urmează a fi reabilitate, valoarea totală a investiției fiind de aproape un milion de euro, bani prevăzuți de cele două contracte deja semnate.
Ca și în cazul celorlalte unități de învățământ ce urmează a fi reabilitate prin PNRR, lucrările constau în izolarea termică a spațiilor, schimbarea tâmplăriei, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele eficiente energetic de tip led, instalarea unor sisteme de monitorizare și control pentru sistemul de încălzire, instalarea de panouri fotovoltaice, instalarea sistemelor de ventilare cu recuperare de căldură și reabilitarea, în întregime, a sistemelor de încălzire ale celor două școli.” a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.