Sărbătoare „Cuget Liber” sub semnul lui Eminescu

Loading

Ca în fiecare an, “poetul nepereche” al românilor, Mihai Eminescu, este aniversat de elevii şi cadrele didactice de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Magheru” cu o serie de manifestări care înseamnă printre altele şi lansări de carte şi de reviste. Va fi lansat cu acest prilej numărul 41 din ultimii 14 ani al revistei multiplu laureată naţional “Cuget Liber”.

Fundaţia Cultural-Ştiinţifică “GENERAL GHEORGHE MAGHERU” Târgu-Jiu, a elevilor şi cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu organizează la 19 ianuarie 2009, orele 17:00, în sala de festivităţi a Muzeului Judeţean Gorj,  lansarea numărului 41 al Revistei “CUGET LIBER”, a ”Revistei de Informatică şi Informatică Industrială”, precum şi la decernarea Premiilor Fundaţiei Cultural-Ştiinţifice “GENERAL GHEORGHE MAGHERU” pe anul 2008.
Acţiunea se înscrie în manifestările organizate de Fundaţia Cultural-Ştiinţificã “GENERAL GHEORGHE MAGHERU” şi Colegiul Tehnic “General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu, cu prilejul ”Zilelor  Eminescu” 2009. Manifestarea se adresează deopotrivă elevilor, cadrelor didactice şi oamenilor de cultură care se regăsesc între paginile prestigioase ale CUGETULUI LIBER”.
Marius Buzera, directorul  Colegiului Tehnic “Gheorghe Magheru”, ne declara: “Colegiul şi Fundaţia noastră şi-au făcut un obicei în a începe anul cu o sărbătoare Eminescu. Nu facem excepţie nici în acest an când ne putem mândri cu noi numere din revistele pe care le coordonăm dar şi o nouă ediţie a premiilor noastre, printre laureaţi numărându-se elevi şi cadre didactice cu merite în activitatea noastră dar şi personalităţi ce s-au remarcat pentru munca în slujba spiritului gorjean.