Sacrificarea Basarabiei

Evenimentele de la Chișinău au ținut trează atenția publicului  de  câteva săptămâni. Deși aparent criza politică s-a rezolvat, România și românii au pierdut încă odată în fața Rusiei. Uniunea Europeană, a se citi Germania, ne-a vândut lui Putin prin instalarea la Chisinău a unei coaliții guvernamentale Rusia-UE Soros. Nu veți auzi asta sau nu veți putea citi aceste lucruri într-o anumită parte a presei românești nu că  n-ar fi adevărat sau că nu se cunosc lucrurile, oamenii ar putea să realizeze anumite similitudini și s-ar nărui anumite planuri în România. Constatăm doar că anumiți politicieni pro-europeni, cei școlarizați în oengeurile lui Soroș, nu au nici tată nici mamă și ca pe vremurile Internaționalei Comuniste, la ordinul lui Stalin, totul e de vânzare.

Istoria este neiertătoare cu românii de dincoace și de dincolo de Prut. Astfel, prin pactul Ribbentrop-Molotov din 1939, Germania ne-a vândut Moscovei. Cu exact 79 de ani în urmă, în iunie 1940, tancurile sovietice ocupau Basarabia. Aceeași Europă nemiloasă, de data asta Anglia și Franța, ne-au lăsat fără sprijin la finele războiului și am plătit cu vârf și îndesat vecinătatea cu Imperiul Rus. Din păcate, lucrurile se repetă din nou, mașina de propagandă UE acoperă preluarea Republicii Moldova de către rusofonii lui Igor Dodon și soroșiștii Maiei Sandu. La acest moment la Chișinău toate cărțile câștigătoare le au rușii care l-au dat jos pe ”oligarhul” Plahotniuc pentru a pune în loc pe ”europeanul” Dodon.  Gruparea europeană  s-a vândut ieftin și la ordin iar Rusia a revenit triumfătoare la Prut. Ca să vedeți că nu ne înșelăm, aliatul Maiei Sandu este președintele Iogor Dodon care a recunoscut public finanțarea rusă și refugiul de la Moscova. ”Oligarhul” s-a retras în Elveția, semn că lucrurile stau cu totul invers la Chișinău și clar nu în favoarea românilor.

Pentru prima dată în ultimii ani, clasa politică românească nu s-a mai aruncat după fentă, s-au adoptat poziții de complezență dar românii știu toți că au fost sacrificați. Poate vom înțelege acum că nu tot ce scot pe gură politicienii este adevăr iar cei declarați pro-europeni sunt dispuși la orice compromis să acceadă la putere pentru a pune în aplicare programele care nu le au. Iunie 2019 este o nouă pagină neagră în istoria noastră și românii au o singură variantă, să gândească cu propria lor capacitate ce se întâmplă pe aceste meleaguri.