Marius Vlaicu, în conducerea centrală a Crucii Roșii

Loading

La sfârșitul acestei săptămâni s-a desfășurat la Bucuresti Adunarea Generala de Alegeri a structurilor de conducere ale Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania-SNCRR. Gorjul are pentru prima dată un reprezentant în structura de conducere națională.

Inginerul Marius Vlaicu, în prezent președinte al Filialei Gorj a Societății Naționale de Crucea Roșie, a fost ales in Comitetul de Directie al SNCRR la nivel national . De reținut că președintele SNCRR a fost aleasă, alteța sa, Principesa Margareta, iar unul dintre vicepresedinti a fost ales Raed Arafat, șeful Departamentului de Intervenții de Urgență.

Marius Vlaicu a declarat: ”Este o mare onoare si totodata o responsabilitate ca un reprezentant al Filialei Gorj a SNCRR să fie ales pentru prima dată în structura de conducere a SNCRR. Trebuie să le mulțumesc tuturor voluntarilor și colegilor din Filiala Gorj a SNCRR pentru activitatea desfășurată și susținerea mea precum și tuturor președinților de Filiale ale SNCRR și reprezentanților tineretului care m-au votat . Sper ca din această funcție și alături de toti colegii voluntari să reușim mult mai mult decât am realizat până acum!”

One Comment on “Marius Vlaicu, în conducerea centrală a Crucii Roșii”

  1. Felicitari!
    Este un semn bun!Este totodata o incununare a efortului depus in aceasta activitate.Este un exemplu ca se poate, ca la varf pot sa acceada si persoane cu expertiza in activitatea de Crucea Rosie!
    Felicitari inca odata si mult succes mai departe!

Comments are closed.