1 cană de orez
3 linguri ulei de alune
1 căţel de usturoi
5 fire de ceapă verde sau 1 ceapă mică
50 g mazăre sau fasole verde-
50 g de salată-
200 g pui prăjit
200 g creveţi prăjiţi
1 ou
2 linguri de sos de soia (light soy sauce)
1 vârf de cuţit de zahăr
Se fierbe orezul ca la orez cu ou şi legume sau se poate fierbe într-o cantitate mult mai mare de apa şi când este gata se scurge şi se clăteşte cu apă rece. Se pisează cățelul de usturoi, se taie ceapa rondele, se taie salata fidea. În tigaia în care s-au prăjit puiul şi creveţii se încinge uleiul şi se pune ceapa şi usturoiul. Se amestecă 1 minut. Se adaugă puiul şi creveţii calzi, se amestecă 1 minut. Se adaugă oul bătut uşor şi se amestecă până se face. Se pune salata, zahărul, sosul de soia şi orezul fiert. Se mai amesteca 1 minut şi se serveşte imediat.