2 căței de usturoi
1 lingură ulei
1 linguriță piper măcinat
1 lingura cimbru uscat
200 ml zeamă de compot de ananas
2 tăvițe inimioare
sare
PREPARARE
Inimioarele de pui sunt foarte gustoase în orice fel de mâncare le-ai prepara. Aşa că îţi propunem o rețetă pentru frigărui de inimioare!
1. Inimioarele se spală şi se curăţă de grăsimea în exces. Apoi se lasă în apă rece pentru 30 de minute.
2. Între timp, sucul de ananas se amestecă cu cimbrul, uleiul, piperul şi usturoiul pisat. Se pune şi un praf de sare. În acest amestec se pun inimioarele pentru o oră la marinat.
3. Bețele de lemn se pun şi ele pentru 15 minute să se umfle şi, ulterior, pe ele se înfig inimioarele scurse de marinata în care au stat.
4. Se aşează frigăruile pe grătarul bine încins şi se întorc până la completa frigere. Vor fi suculente datorită acizilor din ananas, şi nu dulci.