PSD Gorj: Comunicat de presă

Loading

Biroul Executiv Judeţean al Partidului Social Democrat s-a întâlnit azi într-o şedinţa în care s-au dezbătut principalele detalii cu privire la organizarea şi desfăşurarea adunărilor generale şi a conferinţelor de analiză politică şi alegeri ale organizaţiilor teritoriale PSD precum şi discuţii preliminare cu privire la  propunerile pentru componenţa numerică a organelor de conducere de la nivelul judeţului Gorj: Consiliul Organizaţiei Judeţene şi Comitetul Executiv. În urma votului s-a stabilit ca pentru cele două organe de conducere să se meargă pe numărul maxim de membri prevăzut în statut, adică 181, respectiv 45.
Totodată, de asemenea în urma votului, majoritatea a hotărât ca pentru alegerea vicepreşedinţilor organizaţiei judeţene, să fie propusă Conferinţei Judeţene, posibilitatea ca în urma unei derogări, să fie permisă candidatura la aceste funcţii şi a celor care nu îndeplinesc, conform statutului, vechimea necesară în partid, dar care au în timpul scurt de când sunt membri, o activitate care îi poate recomanda pentru funcţia respectivă. Scorul votului a fost 25 pentru, 2 împotrivă şi două abţineri.
În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost validată Hotărârea Biroului Teritorial Bumbeşti Piţic de excludere din partid a lui Andronache Petre şi confirmarea susţinerii politice pentru Aurelia Golu, în vederea ocupării funcţiei de consilier local în cadrul Consiliului Local Bumbeşti Piţic, ca urmare a vacantării acestui post prin decesul lui Miron Ijac.
Data organizării Conferinţei Judeţene a Partidului Social Democrat a fost stabilită pentru data de 27 mai 2010, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Tg Jiu.
BIROUL DE PRESĂ AL PSD GORJ