Proiect: „Copii pentru copii”

Loading

Un grup de elevi din cadrul Grupului Şcolar Energetic Nr. 1 i-au vizitat, înainte de Paşte, pe copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Târgu Jiu, pentru a le face o bucurie. Ei le-au citit poveşti, poezii şi le-au adus cadouri, iar în schimb, copiii i-au învăţat cum se încondeiază ouă şi cum se realizează decoraţiunile de Paşte.
Miercuri, 20.03.2010, a avut loc una dintre acţiunile proiectului „Copii pentru copii”, ce se desfăşoară în perioada martie – iunie 2010, în parteneriat, de către Grupul Şcolar Energetic Nr.1 Târgu Jiu reprezentat de profesor Felicia Lumezeanu, coordonator proiect şi Centrul Şcolar Educaţie Incluzivă Târgu Jiu, reprezentat de profesor Iuliana Stoichiţoiu, coordonator proiect şi Maria Popescu, învăţător.
La această activitate au luat parte de la clasa a XIII- a F, Grup Scolar Energetic Nr.1 Târgu Jiu,  elevii : Bogdan Codin, Gabriela Făget, Dumitru Nănău, Robert Paun, Ana-Maria Răscol, Ionela Ştefu şi elevii clasei a III-a de la Centrul Şcolar Educaţie Incluzivă Târgu Jiu pentru
Şcolarii din clasa a III- a şi-au prezentat lucrările pe tema “Hristos a înviat”, reprezentând ouă încondeiate şi decoraţiuni de Paşte, iar colegii lor mai mari le-au citit poveşti şi poezii cu teme pascale şi le-au oferit cadouri. Proiectul se realizează din finanţare proprie a participanţilor. Următoarea întâlnire va avea  loc cu ocazia Zilei Copilului.