Pot fi depuse cererile pentru ajutorul de încălzire și suplimentul pentru energie

Familiile cu venituri mici primesc subvenție la plata facturilor pentru încălzire

Primăria Târgu Jiu a lansat anunțul că pot fi depuse cererile pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul pentru energie.

„Direcţia de Protecție Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu informează cetăţenii că,  începând cu data de 17 octombrie 2022, pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie în centrele din locaţiile Clubului ,,Vârstei a Treia” din str. Olteniței și Clubului“Vârstei a Treia” din str. Mioriţei, de luni până vineri, în intervalul orar  8,00 –17,00, precum şi la sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu, conform programului de funcționare al instituției.

        Formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei sunt disponibile în locațiile mai sus menționate, începând cu data de 17.10.2022. Pentru încalzirea locuințelor cu energie electrică, cererile se depun la sediul Direcției de Protecție Socială Tărgu Jiu.  Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă pentru perioada sezonului rece noiembrie 2022- martie 2023, iar suplimentele pentru energie, pentru perioada noiembrie 2022-octombrie 2023.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană în cazul familiei și de 2053 lei în cazul persoanei singure.” se arată în comunicatul Primăriei minicipiului Târgu Jiu.