Special

Politică

Istorie

Gorjul

Patrimoniu

Home » Actualitate » Poliția Locală Târgu Jiu, pe podium la tir și tenis de masă

Poliția Locală Târgu Jiu, pe podium la tir și tenis de masă

Submitted by on 26 April 2013articol citit de 1,511 ori | No Comment

O echipă formată din 4 poliţişti locali din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, a participat la Campionatul Naţional al Poliţiştilor Locali, etapa regională, care s-a desfăşurat la Drobeta Turnu Severin în data de 20 aprilie, la disciplinele tir şi tenis de masă.
Competiţiile s-au desfăşurat în sistem pe echipe, formate din câte 2 poliţişti locali. Atât echipa de tir formată din poliţiştii locali Gabriel Tudor şi Marcel Ghica, cât şi cea de tenis de masă formată din Dorin Sârbu şi Marius Preda, s-au clasat pe un binemeritat loc 2, fiind devansaţi de reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara, campionii naţionali en-titre. Manifestaţiile au fost organizate de Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România, prin Asociaţiile Poliţiştilor Locali constituite la nivel local.
Cu această ocazie, Conducerea Poliţiei Locale Târgu-Jiu şi Conducerea Asociaţiei Poliţiştilor Locali din judeţul Gorj, a apreciat eforturile şi pregătirea celor 4 poliţişti locali târgujieni şi i-a felicitat, asigurându-i de întreaga susţinere necondiţionată în vederea accederii la fazele superioare ale Competiţiilor prilejuite de Ziua Poliţistului Local, din data de 21 Mai 2013.

Comments are closed.