Poliția Locală Târgu Jiu, pe podium la tir și tenis de masă

O echipă formată din 4 poliţişti locali din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, a participat la Campionatul Naţional al Poliţiştilor Locali, etapa regională, care s-a desfăşurat la Drobeta Turnu Severin în data de 20 aprilie, la disciplinele tir şi tenis de masă.
Competiţiile s-au desfăşurat în sistem pe echipe, formate din câte 2 poliţişti locali. Atât echipa de tir formată din poliţiştii locali Gabriel Tudor şi Marcel Ghica, cât şi cea de tenis de masă formată din Dorin Sârbu şi Marius Preda, s-au clasat pe un binemeritat loc 2, fiind devansaţi de reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara, campionii naţionali en-titre. Manifestaţiile au fost organizate de Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România, prin Asociaţiile Poliţiştilor Locali constituite la nivel local.
Cu această ocazie, Conducerea Poliţiei Locale Târgu-Jiu şi Conducerea Asociaţiei Poliţiştilor Locali din judeţul Gorj, a apreciat eforturile şi pregătirea celor 4 poliţişti locali târgujieni şi i-a felicitat, asigurându-i de întreaga susţinere necondiţionată în vederea accederii la fazele superioare ale Competiţiilor prilejuite de Ziua Poliţistului Local, din data de 21 Mai 2013.