Peste 100 de elevi din Bălești participanți la campania de ecologizare

Asociaţia Let’s Do It Romania a reluat campaniile de ecologizare pe care le-a desfăşurat până în momentul declanşării pandemiei de SARS-CoV-2 . La Bălești, acțiunea a adunat în 18 septembrie 2021 peste 200 de participanți în frunte cu primarul comunei, Mădălin Ion Ungureanu, salariați ai Primăriei, elevi și cadre didactice dar și salariați ai firmei locale de salubrizare.

Asociaţia Let’s Do It Romania a organizat , în data de 18 septembrie 2021, o nouă campanie de ecologizare în judeţul Gorj. Acţiunea face parte din proiectul Asociaţiei Let’s Do It Romania, ‘Ziua de curăţenie naţională’, care se desfăşoară în context naţional şi internaţional. Dacă în anul 2020 s-a mers pe voluntariat în social media şi au existat voluntari digitali, anul acesta s-a reluat conexiunea cu voluntarii şi s-a organizat acţiunea ‘Ziua de curăţenie”.

La Bălești și-au dat mâna salariații Primăriei cu elevii și profesorii. Cornel Șomîcu, directorul Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” Bălești, ne-a declarat în exclusivitate: ”Au participat la această acțiune peste 200 de voluntari, cei mai mulți elevi de la Ceauru, Bălești și Cornești. Mesajul nostru a fost în acest an-NU ESTE GUNOIUL MEU, DAR ESTE COMUNA MEA. ”