O şansă de angajare, pentru persoanele cu dizabilităţi

Pentru angajatori: Angajează persoane cu dizabilităţi în loc să plăteşti taxe la stat! Prin Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, statul prevede ca operatorii economici „care au cel puţin 50 de angajaţi au obligaţia de a angaja persoane cu handicap într-un procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi”.Puteţi transforma această obligaţie legală într-un avantaj real pentru firma dumneavoastră! Prin programul de integrare în muncă a persoanelor cu dizabilităţi, Fundaţia Motivation Romania vă poate ajuta să dezvoltaţi un program sustenabil de responsabilitate socială, să aduceţi echipei dumneavoastră un plus de diversitate şi toleranţă – un plus de valoare. Contactaţi-ne la telefon 0735 333 959, e-mail: a.lolea@motivation.ro sau la sediul nostru din strada Smardan nr. 15, Drobeta Turnu Severin şi noi vă vom ajuta să recrutaţi persoane cu dizabilităţi pentru posturile disponibile în cadrul firmei dumneavoastră.
Pentru persoane cu dizabilităţi: Luptă impotriva izolării! Chiar dacă ai o dizabilitate, Fundaţia Motivation Romania te poate ajuta să îţi găseşti un loc de muncă. Contacteaza-ne la telefon 0725 133 111, e-mail: a.trifu@motivation.ro sau vino la sediul nostru din strada Smârdan nr. 15, Drobeta Turnu Severin, pentru a beneficia de serviciile de integrare pe piaţa muncii pe care Fundaţia Motivation le oferă persoanelor cu dizabilităţi.

2 Comments on “O şansă de angajare, pentru persoanele cu dizabilităţi”

  1. ma numesc zamfir elena , am 45 ani , sunt bolnava de epilepsie de la virsta de 13 ani , sunt di8n iasi , si mias dori un loc de munca deoarece venitul meu este de 234 lei pensia de handicap grad 2 , si nu ma ahung banii,,,,,,,,,,cu banii astia abia mai dau ceva datorii pentru casa , ca locuiesc intro casa nationalizata de stat cu chirie . ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,va rog sami trimiteti e-mail daca ma puteyi ajuta cu un loc de munca,,,,,,,,,va multumesc

  2. VA SALUT SUNT O PERSOANA CU HANDICAP 2 SI TRAIESC DIN 230 LEI PE LUNA AM INCERCAT SA MA ANGAJEZ DAR IN FELU CUM ARAT EU NU MA ANGAJAZA NIMENI ADICA FACE DISCRIMIMINARI NUAMI TE IN TREABA CE STI SA FACI CI SE UITA CUM ARATI ASTA CONTEAZA LA INTERVIURI IN ZIUA DE ASTAZI .CUM AS PUTEA SA BENEFICEZ SI EU DE UN LOC DE MUNCA ADECVAT ? INTREBARE CONTEAZ UNDE STAU SA- NU? VA LAS UN NUMAR DE TEL 0732918618,CASA PUTEI AFLA MAI MULTE DETALII DOMICILIAT IN TIMISOARA SI AICI NU SE RESPECTA DREPTUEILE CU PERSOANE CU HANDICAP. VA SALUT SI ASTEPT UN RASPUNS DAC IE POSIBIL.

Comments are closed.