O nouă investiție la spital

aparatura-medicalaO nouă investiție a fost finalizată de către Consiliul Județean Gorj prin modernizarea Compartimentului pentru spitalizare zi din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
Prin amenajarea de saloane pentru un număr de 44 de paturi în locațiile de pe str. Progresului nr.18 și str. Tudor Vladimirescu, practic a fost extinsă capacitatea Compartimentului respectiv. Astfel, în momentul de față, la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Compartimentul pentru spitalizare zi deține un număr total de 69 de paturi arondate tuturor secțiilor unității spitalicești din cele trei sedii din str. Progresului nr. 18, str. Tudor Vladimirescu și ”Pasarelă”.
Obiectivul de investiție privind amenajarea saloanelor pentru totalul de 44 de paturi, cu o valoare contractată de 790.812 lei fără TVA alocată din bugetul propriu al Județului Gorj, a demarat la începutul acestui an, fiind finalizat în luna mai a.c.. Au fost realizate compartimentări din rigips, lucrări finisaje interioare, înlocuire tâmplărie, instalații sanitare, termice, electrice, instalații de climatizare, de avertizare incendiu, cât și lucrări exterioare: scară interioară și copertină.