N-SAT TV Regional în digital și în 15 județe

Începând de marți , 21 mai 2019, Televiziunea N-SAT TV Regional și-a îndeplinit obiectivele de a intra în digital și de a-și extinde aria de acoperire în toate cele 15 județe pentru care a primit, încă din 2018, licență de emisie de la Consiliul Național al Audiovizualului, iar în prezent caută colaboratori în fiecare județ în parte.

Extinderea a fost posibilă prin faptul că firma de cablu NEXTgen Communications a preluat postul N-SAT TV Regional și în grila digitală, de pe platforma TVX (Interlan) și îl distribuie în toate județele în care deține rețea de cablu, iar televiziunea are licență. În consecință, clienții NEXTgen trebuie să dea căutare în grila digitală, N-SAT TV Regional regăsindu-se pe poziția 311.

În prezent, N-SAT TV Regional poate fi recepționat prin societățile de cablu: Nextgen Communications, AKTA, DCS, Telekom, UPC, Mediasud, TV SAT, HD CAT și NETFIL, iar aria de acoperire este formată din județele : Gorj, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Olt, Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara și Caraș Severin.

Pentru realizarea unei echipe regionale, televiziunea caută colaboratori în fiecare județ în parte, atât în plan editorial cât și pe segmentele marketing și vânzări.