Magazin UPC la Târgu Jiu

UPC România aduce experienţele digitale mai aproape de clienţii din Târgu Jiu, prin deschiderea unui magazin. Vizitatorii acestuia pot testa aici toate serviciile UPC, inclusiv internetul Fiber Power 200 Mbps şi televiziunea digitalã de la UPC.

Robert Redeleanu, CEO UPC România: „Aproape de clienţi ĩnseamnã pentru UPC să ofere acces la tehnologie, dar şi oportunitatea de a testa produsele noastre pentru oricine doreşte o experienţã de top”
Robert Redeleanu, CEO UPC România: „Aproape de clienţi ĩnseamnã pentru UPC să ofere acces la tehnologie, dar şi oportunitatea de a testa produsele noastre pentru oricine doreşte o experienţã de top”

UPC România, unul dintre liderii industriei de telecomunicaţii de pe piaţa locală, a deschis un magazin pentru clienţii din Târgu Jiu, în strada 14 octombrie, Nr. 158, pentru a fi mai aproape de clienţii săi din oraş. Magazinul UPC dispune de o suprafaţă de 70 m², iar modul în care este amenajat acest spaţiu le permite vizitatorilor sã interacţioneze cu produsele şi serviciile UPC (DVR, HD, WiFi, etc..). Pentru a testa universul digital UPC, magazinul dispune de o zona demo TV dotată cu patru televizoare full HD, unde vizitatorii sã poatã experimenta imagini de 5 ori mai clare decât cele standard. Pentru o experienţă completă în lumea digitală UPC, vizitatorii magazinului au acces şi la două laptopuri şi două tablete pe care pot testa internetul Fiber Power 200 Mbps. Toţi vizitatorii primesc acces gratuit la internet, prin Wi-Fi.
Consilierii UPC din magazin sunt la dispoziţia vizitatorilor cu detalii referitoare la serviciile digitale şi aplicaţiile disponibile, dar şi cu informaţii personalizate (privind contul de abonat, factura etc). Magazinul este deschis de luni pânã vineri între orele 9:00 – 17.00.

Despre UPC
UPC România oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localitãţi. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.177.800 de clienţi la universul digital. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare vitezã, Fiber Power 200 Mbps. Serviciile UPC au devenit în 2014 disponibile şi în afara casei, prin lansarile UPC Wi-Free şi Horizon Go. UPC România este afiliată la Liberty Global, plc., cea mai mare companie internaţionalã de comunicaţii prin cablu din lume, cu operaţiuni în 14 ţări. Serviciile companiei – televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie – sunt furnizate prin intermediul unor reţele de generaţie următoare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează 27 milioane de clienţi. La 31 martie 2015, aceştia aveau 56 milioane de abonamente.