Locuri de muncă pentru Germania

locuri-de-munca-in-germania-necalificatiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj prin serviciul de ocupare EURES  oferă locuri de muncă in domeniul agricol în Germania. Sunt oferite 70 locuri de munca la culesul produselor agricole ( sparanghel, capsune) si 150 de locuri pentru vanzarea produselor agricole. Sunt solicitate femei si barbati care poseda experienta in agricultura, conditie fizica buna si cunostinte de baza de limba germana. Salariul oferit este de 800 euro net/luna, iar contractele sunt pentru perioada aprilie-iunie.
Tot pentru Germania mai sunt oferite 60 locuri de munca vacante pentru urmatoarele meserii: bucatar/bucatarese, cameriste, ospatari, ajutor in bucatarie, ajutor in gastronomia de sistem, respectiv ( Mc Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria). Sunt solicitate persoane cu calificare profesionala incheiata sau experienta in domeniul gastronomic, care au cunostinte bune  de limba germana. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut/luna pentru personalul auxiliar si 1500-2000 euro brut/luna pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurata de catre angajator ( gratuit sau negociabila).  Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie.
Pentru relaţii suplimentare vă puteţi adresa consilierului EURES la sediul AJOFM Gorj din strada Lt.Col.Dumitru Petrescu nr.1, sau la numărul de telefon 0253211568.

One Comment on “Locuri de muncă pentru Germania”

Comments are closed.