Liceul Tehnologic Peștișani, două proiecte de succes

Liceul  Tehnologic  „Constantin Brâncuși” Peștișani participă la Reuniunea de diseminare si exploatare a rezultatelor proiectelor din cadrul Programului de învățare  pe tot parcursul vieții – Leonardo da Vinci, cu tema,,Information and resources for implementing ECVET, in Craiova- 06.05.2013.
În urma derulării cu succes a celor două proiecte:  Proiect Nr. LLP-LdV/IVT/2011/RO/041: ,,Experiența europeană pentru dezvoltare personal și profesională în domeniul electronicii și automatizărilor” și Proiect Nr. LLP-LdV/IVT/2012/RO/065: ,„Competenţe de nivel înalt – noi oportunităţi pe piaţa muncii”,  o echipă de  la Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși” Peștișani a fost invitată să participe la Reuniunea de diseminare și exploatare a rezultatelor proiectelor din cadrul Programului de Învățare pe Tot ParcursulVietii – Leonardo da Vinci, cu tema ,,Information and resources for implementing ECVET,, in Craiova”- 06.05.2013.
Echipa este alcătuită din responsabil  proiecte, directorul Marinela Liliana Iliescu și  elevii  Vasile Viorel Gelatu și Roxana Andrada Pavel. Alături de echipa liceului vor participa mai mulți invitați: prof. Ion Ișfan-inspector școlar general al județului Gorj și inspector Claudia Zaharia din partea ISJ Gorj;  conf. univ dr. Horațiu Tiberiu Gorun din partea DJTS și a Universității ”Constantin Brâncuși” și Cosmin Pigui, directorul unui important cotidian local.
Această  ocazie  prilejuiește participanților să descopere oportunitățile și  beneficiile derulării de proiecte  europene considerate exemple de bune practice, importanța programului ”Leonardo da Vinci” și cele mai bune metode de diseminare prin prisma experienței dobândite în aceste proiecte.