Ionel Manţog s-a tamponat cu o ambulanţă

Şeful de campanie al preşedintelui Traian Băsescu la Gorj, Ionel Manţog, a fost implicat marţi, 24 noiembrie 2009, într-un grav accident de circulaţie pe raza comunei Câlnic. Politicianul gorjean a forţat o depăşire şi s-a tamponat frontal cu o ambulanţă care venea din sens invers. Atât pacienţii din ambulanţă cât şi Ionel Manţog au avut nevoie de intervenţia medicilor.
Consilierul judeţean Ionel Manţog a fost marţi, 24 noiembrie 2009, protagonistul unui grav accident rutier terminat cu rănirea a cinci oameni. Maşina politicianului gorjean s-a izbit frontal de o ambulanţă care circula de la Motru spre Târgu-Jiu. Potrivit poliţiştilor, Manţog a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară şi a fost surprins de apariţia ambulanţei cu care s-a tamponat. Din primele investigaţii medicale, democrat-liberalul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral închis, însă stabil.
Pacienţii din ambulanţă sunt răniţi dar în afară de pericol. Din nefericire, unul dintre oamenii din ambulanţă,  Constantin Frăţilă (57 de ani), care era transportat la Spitalul din Târgu-Jiu fiind suspect de infarct miocardic, a decedat după evenimente. Doctorul Oprea de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu Jiu a declarat presei locale că pacientul care era în ambulanţa lovită de Ionel Manţog a murit ca urmare a infarctului, acesta neavând nici un fel de leziuni în urma accidentului. Ceilalţi patru răniţi sunt internaţi la Spitalul Judeţean şi nu necesită transferul la alte unităţi spitaliceşti din ţară, starea lor fiind stabilă
Şeful de campanie al preşedintelui Traian Băsescu la Gorj mergea spre Motru cu autoturismul propriu, marca BMW. La închiderea ediţiei medicii nu terminaseră investigaţiile medicale iar la Spitalul Judeţean Gorj se adunaseră foarte mulţi lideri PDL.