Vasile Popeangă: „Geoană va fi preşedinte!”

Loading

vasile-popeangaLa nivel naţional, Mircea Geoană va avea 52%, iar Băsescu 48%, iar la Gorj Mircea Geoană 55% şi Băsescu 45%. Acesta e pronosticul deputatului Vasile Popeangă pentru turul al II-lea.
Reporter: Nici nu s-a uscat bine tuşul pe buletinele de vot şi  PNL-ul vorbeşte de negocieri cu PD-L-ul şi PSD-ul. E corect, odată ce Crin Antonescu şi-a atras simpatia unora dintre români pe principiul „Jos Băsescu!”?
Vasile Popeangă:
Nu e deloc corect, odată ce Crin Antonescu spunea că nu poate să conceapă o discuţie cu PD-L-ul, odată ce Traian Băsescu e în spatele acestui partid. Dacă va face alianţă cu PD-L-ul, PNL- ul va avea soarta PNŢCD-ului, pentru că îl va destrăma. Totuşi, în politică niciodată nu poţi spune că nu se poate.
R.: Ce spuneţi de rezultatele alegerilor la nivel judeţean?
V.P.:
La nivel judeţean am demonstrat că nu contează banii, cadourile, ameninţările, Mircea Geoană având mai multe voturi decât Traian Băsescu. Vreau să-i felicit pe gorjeni că au rezistat presiunilor şi au votat cum au simţit.
R.: Care e strategia PSD după turul I?
V.P.:
Acum vor fi contacte cu toate partidele (în afară de PD-L), dar deocamdată începem cu PNL-ul. De asemenea, se va discuta cu toţi candidaţii, iar în urma negocierilor vom vedea cum se va stabili.
R.: Vor face candidaţii din turul I declaraţii publice?
V.P.:
Depinde care sunt rezultatele negocierilor. În momentul de faţă nu putem spune dacă respectivii candidaţi care nu au intrat în turul al II-lea şi vor fi de acord să-l susţină pe Mircea Geoană, vor spune asta public, sau nu.
R.: Veţi negocia şi cu gorjeanul nostru, Ninel Potârcă?
V.P.:
PSD Gorj nu a fost mandatat să negocieze cu Ninel Potârcă, pentru că negocierile se fac la nivel naţional. Dar dacă ne dă voturile lui anihilăm voturile pe speciale ale PD-L-ului. Iar lăsând gluma la o parte, pot să vă spun că puţini romi din Gorj au mers cu Potârcă, pentru că cei ai lui Ion Mihai, preşedintele Uniunii Romilor Creştini din România şi cei ai lui Nelu Pavel de la Partida Romilor au mers cu noi.
R.: Pronostic pentru turul al II-lea?
V.P.:
Până acum am spus că preşedintele PSD intră sigur în turul al II-lea. Acum pot spune şi procente. La nivel naţional, Mircea Geoană va avea 52%, iar Băsescu 48%, iar la Gorj Mircea Geoană 55% şi Băsescu 45%.

2 Comments on “Vasile Popeangă: „Geoană va fi preşedinte!””

 1. Ati pierdut. Basescu este puternic prin oamenii care il respecta. PSD faceti curat in ograda dvs. fara penali, fara traseisti politici si mai promovati si munca , nu lenea ca pe vremea raposatului. 4 milioane de oameni s-au saturat sa duca in carca toti asistatii inventati de PSD care va slugaresc prin gospodarii. Jos cu puturosii care chiulesc si de la serviciu. Ne-am saturat de infatuatii PSD de la locurile de munca.
  M-am rugat Domnului pentru Basescu.

 2. http://www.youtube.com/watch?v=UKv-yR6nG34
  Ce creste inima in mine sa aud ca va vaietati si voi.
  Esti in fara plata ha? v-au taiat si din retributie?
  Vai de voi …mama voastra de hoti.
  Iesiti pe strada si vedeti ce vorbeste omul de rand…nu mai visati la sondaje si la masinatiunile voastre,
  huoooo rusine.

Comments are closed.