Gorjul.ro, lansat „la apă”

Trei tineri din Gorj s-au apucat, cu mâinile goale, 800 de euro şi multă inteligenţă, să facă o afacere pe internet ce trebuie să devină, în timp, foarte profitabilă : portalul judeţului Gorj, www.gorjul.ro. Aici, gorjenii şi toţi cei care sunt interesaţi de judeţul nostru vor putea găsi informaţii despre : obiective turistice, locuri de cazare, locuri de muncă şi alte informaţii utile. De asemenea, oricine poate să-şi creeze gratuit un cont, pentru a beneficia de anunţuri, directoare web şi alte servicii, precum şi pentru a socializa cu ceilalţi utilizatori.

Portalul gorjul.ro va conţine informaţii importante pentru turişti şi gorjeni
Portalul gorjul.ro va conţine informaţii importante pentru turişti şi gorjeni

Claudiu Groza, Bogdan Briceag şi Daniela Predan  au pus în practică această idée, în primul rând pentru că nimeni n-a mai făcut asta până acum, deşi portalul judeţului este extrem de necesar şi pentru că poate deveni o activitate care să se autofinanţeze şi chiar să creeze locuri de muncă: „Ideea ne-a venit, mai întâi, în calitate de utilizatori ai internetului. Am căutat informaţii despre Gorj şi nu le-am găsit niciunde grupate, ci doar secţionat, pe teme, pe diferite website-uri ale unor instituţii publice. Aşa că ne-am hotărât să facem noi asta, plecând de la promovarea judeţului, până la cele mai utile informaţii.”(Claudiu Groza)
Portalul www.gorjul.ro are două grupuri ţintă destincte : turiştii care doresc să viziteze judeţul şi gorjenii (indiferent că locuiesc aici sau oriunde în ţară sau în lume şi doresc să obţină informaţii sau să socializeze cu ceilalţi utilizatori) . „Portalul va da posibilitatea turiştilor să vadă locaţiile ce merită vizitate, să facă rezervări online la unităţile de cazare din judeţ direct, prin internet. De asmenea, dorim să câştigăm încrederea comunităţii, iar gorjenii să îşi creeze un cont pentru a beneficia gratuit de anunturi, locuri de muncă, director web, harta, etc.”
Portalul www.gorjul.ro a fost lansat oficial pe 20 noiembrie 2009, ocazie cu care cei trei tineri au scos pe piaţă şi portalul firmelor gorjene www.firmegorj.ro .

4 Comments on “Gorjul.ro, lansat „la apă””

Comments are closed.