Încă un an la caterincă?

Anul 2020 se anunță din primele zile drept  dificil pentru România și pentru acest popor care încearcă de trei decenii să o ducă mai bine și trece dintr-un eșec în altul. E drept că România este  o țară atipică unde politicienii, de slabă factură la toate partidele, pot fi cumpărați la kilogram sau șantajați, inclusiv cu ajutorul procurorilor, pentru că în trecut au făcut ceva și cine trebuie știe și se folosește de asta. Și din cauza  asta avem acum o nouă Putere, inclusiv parlamentară, deși nu am avut alegeri parlamentare și avem o singură parte politică care controlează  absolut toate cele trei puteri fundamentale din stat. Tot ce vedem la televizor că PSD-ul, că PRO ROMÂNIA, că poate UDMR-ul  nu sunt decât fumigene, nu există la acest moment Opoziție iar toată lumea s-a raliat noii majorități,  ilegitime atât timp cât nu am avut alegeri parlamentare, iar vechiul PDL s-a întors la butoane. Dar România nu este țara mesajelor serioase, nu le ascultă nimeni, la noi prinde doar bășcălia așa că dacă este bal…

Teoretic ar trebui să ne bucurăm că prin instalarea noii Puteri  a dispărut corupția din România, și nu trebuie să ne îndoim că pentru aceste rezultate doamna Kovesi a fost cocoțată chiar procuror general european, deci nimeni nu fură și nu ar mai fi nimic de furat.  Nu doar că nu se va mai fura ca până acum dar în următoarea perioadă țara va fi un șantier pentru că nu vom mai băga apă și canalizare în satele patriei  noastre, asta am terminat-o măcar pe hârtie, băgăm rețele de  gaze naturale că și firmele noastre trebuie să ”mănânce”, vom face autostrăzi și alte investiții care vor transforma  România foarte atractivă în spațiul european pentru…asiatici.  Bineînțeles, noi vom rămâne la 1300-1400 lei pe lună pentru salariatul român din privat, firmele ”e sărace și nu își permite” decât vietnamezi cu 4000-5000 lei pe lună, dar nu trebuie să ne îngrijorăm. Așa cum ne-a asigurat președintele Iohannis și a votat masiv Diaspora, în curând toată lumea se întoarce acasă. Reprezentanții Diaspora nu se vor lăsa luați la mișto de antreprenorii străini cu oferirea unor salarii de 2-3000 de euro pe lună și se vor întoarce în țară pentru 1300 lei pe lună oferiți de guvernul Orban.

Așa cum am stabilit, toate aceste lucruri se vor întâmpla în 2020 și multe în plus. Dacă e să ne luăm după ultimele racolări, toți parlamentarii și primarii, consilierii locali și județeni vor trece în tabăra Puterii pentru a câștiga alegerile locale, parlamentare și ce o mai fi de câștigat. Copiii din România vor avea alocațiile dublate anual de guvernarea PNL-USR care va veni și cu măsuri sociale în plus, ”Prima casă” și ”Masa caldă” pentru fiecare român. Din nefericire, e doar un nou an din lungul șir în care prostim acest popor pentru un vot  care nu ne aduce decât nouă, politicieni de toate culorile, bunăstarea pe care o promitem tuturor.