Tot confortul, într-un peisaj de poveste
Oferta „Crăciun 2009”
Perioada 23.12.2009- 27.12.2009
Pachetul include:
-4 nopţi cazare cu pensiune completă;
-Cina festivă de Crăciun- 24.12.2009;
-Prânz festiv de Crăciun -25.12.2009.
Tarife:
– Camera în regim single: 980 RON;
– Camera în regim double: 1480 RON
Program de Crăciun:
23.12.2009 – întâmpinarea oaspeţilor cu ţuică şi vin fiert; sacrificarea porcului şi prepararea în prezenţa oaspeţilor; pomana porcului şi petrecere la barbecue (varză cu carne, mămăliguţă şi carne la ceaun), foc de tabără.
24.12.2009: Mic dejun (bufet suedez); Prânz (ciorbă curcan sau ciorbă văcuţă, păstrăv la grătar cu mămăliguţă); Cina festivă (preparate tradiţionale, desert, băuturi tradiţionale ţuică, vin; alte băuturi: răcoritoare, etc).
Seara va fi animată în Spiritul Crăciunului: colinde, cadouri în jurul bradului, împărţite de Moş Crăciun şi alte surprize.
25.12.2009: Prânz special de Crăciun, plimbare cu sania trasă de cai, sau cu căruţa, în împrejurimi; Cina – bufet suedez.
26.12.2009: Mic dejun- bufet suedez; Prânz- grătar în mijlocul naturii; Cina, urmată de petrecere cu DJ şi animatori, în clubul de noapte.
27.09.2009: Mic dejun- bufet suedez.
Oferta „Revelion 2010”
Masă festivă de revelion- 250 RON/ persoană
Perioada 30.12.2009- 03.01.2010
Pachetul include:
– 4 nopţi de cazare, cu pensiune completă;
– Cina festivă de revelion;
Tarif:
– Camera în regim single: 1200 RON;
– Camera în regim double: 1990 RON
30.12.2009
Petrecere în aer liber (barbecue), foc de tabără, sacrificarea porcului şi prepararea la grătar şi rotisor, servirea oaspeţilor cu vin şi ţuică fiartă, muzică bună.
31.12.2009: Mic dejun- bufet suedez; Prânz: ciorbă ţărănească, escalop cu ciuperci; Masa festivă de Revelion (ora 21.00), într-o atmosferă plăcută, meniu deosebit, muzică bună, program artistic, tombolă cu premii, foc de artificii, servicii ireproşabile.
01.01.2010: Prânz: ciorbă de curcan, friptură, garnitură, murături, desert; Plimbări cu sania trasă de cai; Relaxare la piscina interioară, saună, masaj; Cina: gustare rece, păstrăv la grătar, garnitură.
02.01.2010: Mic dejun- bufet suedez; Prânz în mijlocul naturii: preparate la ceaun; muzică, băuturi tradiţionale; Cina: bufet suedez: preparate culinare diversificate, desert, fructe; Discotecă în clubul de noapte, cu surprize şi premii.
03.01.2010: Mic dejun-bufet suedez.