Horoscopul zilei: Duminică, 14 aprilie 2024

Berbec

Spre sfârșitul acestei săptămâni, vei fi înconjurat de prieteni și rude apropiate. Poate te vei simți deranjat de sfaturile și ideile pe care unii ți le oferă, dar nu le poți accepta încă. Este important să îți alegi cu grijă cercul de apropiați și să te distanțezi de cei care s-au dovedit neserioși în ultimul timp.

Taur

Se anunță cheltuieli, fie pentru necesitățile zilnice, fie pentru a face cadouri celor dragi. Poți primi bani, bunuri sau favoruri din partea sectorului profesional, iar și prietenii vor avea grijă de tine. Ai tendința să fii îngrijorat de aspectele materiale, însă este important să îți schimbi percepția despre bani și consecințele lor.

Gemeni

Gândurile tale variate te pot face agitat și te poți simți dificil în relațiile cu ceilalți. Poți fi preocupat de călătorii în străinătate, de cursuri sau programe de instruire planificate demult sau de situația prietenilor și cunoștințelor aflate departe.

Rac

La finalul săptămânii, vei avea o mai bună înțelegere a aspectelor legate de sfera socio-profesională. Alocă timp pentru reflecție și meditează la evenimentele și relațiile actuale. Este posibil să descoperi anumite nereguli, fie la locul de muncă, fie în relațiile cu cei apropiați. Momentan, adună informații.

Leu

Ar fi bine să fii atent la acțiunile altora și la discuțiile din jurul tău. Depinzi de ceilalți în aceste zile de weekend, ceea ce te poate conduce pe căi greșite. Chiar dacă ceri sfaturi prietenilor, în final tu trebuie să iei deciziile. Implică-te în activități comune cu ceilalți!

Fecioară

Ești invitat la diverse întâlniri în acest weekend și este posibil să devii centrul atenției. Dacă este vorba despre întâlniri profesionale, fii prudent în relațiile cu șefii. Colegii te susțin parțial și ar fi bine să te bazezi mai mult pe resursele tale. Cu puțin efort, vei face față cu brio oricărei situații.

Balanța

Planurile pentru activități culturale și călătorii sunt potrivite pentru acest weekend, împreună cu cei dragi. Dialogurile cu ceilalți îți vor îmbogăți bagajul de cunoștințe. La rândul tău, vei putea împărtăși din cunoștințele tale științifice și filozofice dobândite în urma cercetărilor personale.

Scorpion

Weekend-ul favorizează discuțiile despre aspectele financiare. Va trebui să te ocupi de facturi, taxe și să interacționezi cu instituții financiare. Totodată, vor fi discuții despre cheltuielile comune cu familia, partenerul de viață sau colegii. S-ar putea să te gândești chiar să faci un credit pe termen lung.

Săgetător

Relațiile de parteneriat sunt foarte interesante la finalul săptămânii. Datorită comunicării intense, este posibil să se ajungă la separarea de partenerul de viață sau la încheierea unor colaborări vechi. Vor fi reluări ale discuțiilor profesionale sau detalii legate de relația de cuplu.

Capricorn

Este un moment potrivit pentru odihnă, deoarece organismul tău are nevoie de îngrijire și repaos. Poate simți nevoia să rezolvi toate treburile restante la serviciu sau acasă, dar încearcă să nu exagerezi. Pot apărea cheltuieli pentru cadouri, necesități zilnice sau pentru a ajuta pe cineva drag.

Vărsător

La finalul săptămânii, vei petrece timp alături de persoanele dragi. Vor fi reuniuni vesele, reluarea legăturilor cu prietenii din trecut și dialoguri interesante. Totuși, ai tendința să respingi pe cei care se apropie prea mult de tine. Alege-ți cu grijă compania și fă eforturi pentru a te simți bine în preajma celorlalți.

Pești

Sunt zile bune la finalul săptămânii pentru a te relaxa alături de familie. Îți vei aduce aminte cu plăcere de evenimente și persoane dragi din trecut. Prin dialogurile cu cei apropiați, poți găsi răspunsuri la chestiunile personale care te preocupă de ceva vreme. Găsește și timp pentru a rezolva treburile casnice.