S-au găsit câștigătorii campaniei „Prinde acțiunea cu AXN și NextGen”

Loading

Cele 16 premii ale campaniei organizate de NextGen Communications și AXN au ajuns la fericiții câștigători. Campania s-a desfășurat în perioada 01.09.2014 – 30.09.2014 și face parte dintr-o serie de campanii organizate de NextGen. În plus, din dorința de a răsplăti fidelitatea abonaților săi, astfel de campanii au devenit tradiţie pentru NextGen.

 

Constantin Luigi Dragomir, din Targu Jiu, a câștigat un ceas Sony Smartwatch 2
Constantin Luigi Dragomir, din Targu Jiu, a câștigat un ceas Sony Smartwatch 2

Premiile, oferite de AXN cu ocazia debutului sezolui 2 din serialul “Politiști fără frontiere”, au fost compuse din: 5 televizoare Smart LED Sony, 102cm, Full HD, 5 aparate foto Sony DSC-HX300V, 20MP, 3 telefoane mobile Sony Xperia Z1 Compact 4G si 3 ceasuri Sony Smartwatch 2.
Constantin Luigi Dragomir, din Targu Jiu, a avut norocul de a fi desemnat câștigator în urma tragerii la sorți, acesta primind premiu un ceas Sony Smartwatch 2.
“Politiști fără frontiere”, difuzat în fiecare marți de la ora 22 pe AXN, se bucură de prezența excepțională a lui Marcel Iureș. Serialul prezintă povestea unei echipe formate din cinci tineri detectivi ambițioși, conduși de Maiorul Louis Daniel. Fiecare episod prezintă povestea investigațiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondială și a urmăririlor spectaculoase, care străbat granițele țărilor europene.

Despre NextGen Communication internet –televiziune – telefonie

Una dintre cele mai dinamice echipe din telecomunicații din România, NextGen a fost înființată în 2008 ca parte a grupuluiTelekom România.
Conectăm peste 220.000 abonați în 37 orașe mari și peste 300 de localități. Suntem disponibili prin cele 55 de magazine sau non-stop prin Call Center, solicitările fiind soluționate în cel mai scurt timp.