Drumul Apa Neagră-Valea Mare intră în reabilitare

Loading

Încă un drum județean din Gorj urmează să fie reabilitat, prin Programul Național de Construcții de Interes Public. Valoarea investiției este de aproape 45 de milioane lei.

În urma solicitării transmise de Consiliul Județean Gorj  către Compania Națională de Investiții, obiectivul  „Reabilitare drum judeţean 671, ce traversează localităţile (DN 67D) Apa Neagră-Padeş-Călugăreni-Cloşani-Valea Mare, Județul Gorj”  a fost inclus în lista-sinteză de investiţii din cadrul subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean” din Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS),  aprobată prin ordin de ministru în data de 19.08.2020.

E necesară reabilitarea întregului drum

Prin demersurile inițiate, Consiliul Județean Gorj vizează reabilitarea  integrală a DJ 671, care are o lungime de 17,987 km, fiind necesare lucrări de consolidare a sistemului rutier, realizarea de podețe, rigole, acostamente, accese la proprietăți, drumuri laterale, piste pentru bicicliști și trotuare, reabilitarea a 4 poduri, ș.a.m.d.

Valoarea totală a investiției  este de  44.583,062 mii lei TVA inclus, din care construcții +montaj 41.283,786 mii lei inclusiv TVA.

Conform ghidului de depunere pentru Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, urmează etapa a-II- a de depunere a documentelor, în vederea semnării contractului de finanțare.