Chitaristul Bogdan Mihăilescu, în concert la Târgu Jiu

Loading

Reputatul chitarist Bogdan Mihăilescu va susține un concert la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, alături de Orchestra de Cameră Lyra Gorjului (dirijor Mircea Suchici), duminică, 30 august 2020, începând cu ora 19.00.

Bogdan Mihǎilescu cântǎ pe o chitarǎ RAMIREZ Especial clasa I-a, pe care a selectat-o personal la Madrid, chiar din atelierul celebrului lutier, în 1995.

Cel pentru care au compus, special, compozitori din întreaga lume și a susținut recitaluri camerale, sub înaltul patronaj al Institutului Cultural Român, la Londra, Paris, Lyon, Beijing, Vilnius, Luxemburg, Bruxelles, Sofia, Budapesta, Sarajevo și în multe alte orașe ale lumii, vine acum la Târgu Jiu.

Rezervările se fac în prealabil, la telefonul 0253223261, în ziua concertului, între orele 9.00 și 17.00, iar accesul se face de la ora 18.00.

One Comment on “Chitaristul Bogdan Mihăilescu, în concert la Târgu Jiu”

  1. Un concert de muzica preclasica si clasica la chitara este o opera de arta….chitara ”manipulata” de un artist a depasit in multe cazuri concertele in care vedetele au fost pianul si vioara…..alte stiluri muzicale au facut din instrumentistii chitaristi adevarate legende….este cazul Carlos Santana ,Jimi Hendrix si Erich Clapton……Queen ,Deep Purple. Nazareth nu ar fi existat fara chitaristi de mare valoare…

Comments are closed.