Cursuri gratuite de limba română pentru cetățenii Republicii Moldova

 „Președinta Maia Sandu îndeamnă cetățenii moldoveni să se înscrie la cursurile de învățare a limbii de stat: „Guvernul vă ajută să învățați limba română. Adulții care doresc să învețe limba română se pot înscrie la cursurile gratuite, organizate de Ministerul Educației și Cercetării, în cadrul Programului național de studiere a limbii române, lansat anul trecut”.

Cursurile sunt destinate adulților care vor să-și perfecționeze cunoștințele de română, dar și celor care vor să învețe limba română de la zero și vor fi organizate în perioada martie – decembrie 2024, cu prezență fizică sau online.

Doritorii se pot înscrie la cursuri până la 29 februarie 2024 prin completarea acestui formular online:http://bit.ly/programlimbaromana sau pot apela la numărul de telefon 068686004, în zilele de lucru, între orele 9:00 și 17:00.

În mesajul său, Președinta Maia Sandu subliniază că, anul trecut, în cadrul Programului național de studiere a limbii române au fost instruite 6550 de persoane”, potrivit Direcţiei Informare şi Comunicare cu Mass-media a Preşedinţiei Republicii Moldova.