Medicul gorjean Dragoș Davițoiu pe lista de europarlamentare a PSD

Cunoscutul și apreciatul medic gorjean Dragoș Davițoiu, chirurg la Spitalul Universitar din București, s-a alăturat Partidului Social-Democrat Gorj. Acesta va candida în iunie 2024 pentru un post de europarlamentar.

„Medicul Dragoș Davițoiu, un profesionist dedicat și pasionat, recunoscut în domeniul chirurgiei, s-a alăturat echipei PSD Gorj. Prin această decizie, unul dintre cei mai apreciați medici chirurgi originari din Gorj, care face performanță la Spitalul Universitar din capitală, profesor la Facultatea de Medicină din București, confirmă faptul că Partidul Social-Democrat are o perspectivă pragmatică asupra problemelor de sănătate publică și a sistemelor medicale. Importanța unui partid este dată de oamenii săi, iar PSD Gorj reunește oameni de calitate din toate domeniile!”, a anunțat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj

Medicul Davițoiu este cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu. „Salut venirea domnului Dragoș Davițoiu în echipa PSD Gorj! Este cea mai oportună alegere, un câștig mai ales pentru județul Gorj, pentru că vorbim despre un medic foarte cunoscut și apreciat la nivel național, un profesionist bine informat în ceea ce privește problemele din regiunea noastră.

Domnul Dragoș Davițoiu este cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu și cred că asta spune totul. Târgujienii îl vor susține pentru că îl cunosc, îi recunosc realizările și știu că se pot baza pe un om integru, reprezentativ pentru județul nostru! Îl felicit pe domnul Davițoiu și îi urez succes!”, a fost mesajul primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.