CSM Târgu Jiu a cedat în fața SCM Râmnicu Vâlcea

CSM Târgu Jiu a cedat, în primul meci pe teren propriu din acest sezon, disputat sâmbătă, 3 septembrie. În etapa a II-a din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu a pierdut, scor 25-33, în fața echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Simone Bohme a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene, cu 7 goluri marcate. 

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 4g, Aura Teodora Popescu 2g, Andreea Mihart 1g, Simone Bohme 7g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 2g, Laura Moldovan 3g, Ana Maria Lopătaru 3g, Sabrina Lazea, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan, Sabine Klimek 2g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

Cu puțin înainte de a începe meciul, în fața a peste 800 de spectatori, care au venit la Sala Sporturilor pentru a susține echipa la primul meci pe teren propriu din acest sezon, Simone Bohme, extrema CSM Târgu Jiu, a primit trofeul pentru cea mai bună marcatoare din Supercupa României. Daneza a marcat 14 goluri în Supercupă. Nicolae Luca, director organizatoric în cadrul Federației Române de Handbal, a fost cel care a premiat-o pe Simone Bohme. 

One Comment on “CSM Târgu Jiu a cedat în fața SCM Râmnicu Vâlcea

  1. A fost un meci spectaculos si interesant, in ciuda faptului ca CSM Targu Jiu a pierdut. Cu toate acestea, ei au reusit sa-si arate toata indarjirea si dedicarea deportiva, si sa se lupte cu SCM Ramnicu Valcea. Felicitari CSM Targu Jiu pentru determinare si multumim lui Nicolae Luca pentru premiul acordat Simonei Bohme!

Comments are closed.