Conferință internațională de anvergură organizată de Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”

Loading

Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu, una dintre cele mai importante instituții de învățământ liceal din Gorj, organizează o nouă ediție a Conferinței Internaționale „EUROPEAN CULTURE AND CIVILIZATION IN THE VIRTUAL DIMENSION”. Vor conferenția la Târgu-Jiu, direct sau prin intermediul platformelor digitale, profesori și cercetători de pe întreg mapamondul pornind din India și China, până la țări din Europa și America de Nord,  de asemenea din România. Vor prezenta cercetările lor elevi și cadre didactice din învățământul gorjean.

 În perioada 22-23 Iunie 2023, Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, organizează cea de a VII-a ediție a Conferinței Internaționale „EUROPEAN CULTURE AND CIVILIZATION IN THE VIRTUAL DIMENSION”.

    Conferința se adresează atât elevilor și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, cât și studenților și profesorilor din învățâmântul universitar, dorind a fi o punte de legătură între cele două componente ale sistemului educațional.

        În deschiderea lucrărilor conferinței vor fi prezentate patru lucrări ale unor distinși cercetători din India și Romania.

      Marius Buzera, directorul Colegiului Tehnic ”General Gheorghe Magheru” și coordonatorul întregii manifestări de la Târgu-Jiu, a declarat în exclusivitate pentru ”Vertical”: ”Organizăm la Târgu-Jiu cea mai mare ediție de până acum a acestei conferințe internaționale. Mulțumim partenerilor și colaboratorilor, sperăm ca acest demers să vină în sprijinul învățământului gorjean dar și românesc. Constat că, de la an la an, creștem în relevanța invitaților, o recunoaștere pentru organizatori dar și o presiune pentru a folosi la maximum acest demers pentru a aduce plusvaloare.”