Un nou complex de agrement în Târgu Jiu

Societatea CRESCENDO a anunțat demararea unui nou proiect investițional, în valoare de circa un milion de euro, care va genera 70 de noi locuri de muncă.

targu-jiu-calea-eroilorNoul complex turistic și de agrement se numește CASA ANNA și va fi amplasat în zona centrală a muncipiului Târgu Jiu, pe strada General Gheorghe Magheru, pe o suprafață de 4000 mp, în imediata vecinătate a Căii Eroilor și își propune să potențeze valențele turistice și culturale ale Axei Brâncuși.
Întregul proiect a fost gândit în jurul casei doctorului Constantin Lupescu, care, în calitate de prieten al lui Brâncuși, l-a găzduit de multe ori în perioada edificării Ansamblului Sculptural ”Calea Eroilor”. Această bijuterie arhitectonică va fi restaurată și pusă în valoare, ca parte a viitorului complex turistic și de agrement.
CASA ANNA va conține spații verzi cu magnolii și platani, locuri de joacă pentru copii, o terasă de iarnă –vară cu 300 de locuri, două săli de conferințe, două restaurante, un english –bar, o cofetărie –pizzerie cu laborator propriu, o linie de autoservire și serviciu de catering.
Noul complex turistic și de agrement va fi inaugurat în a doua parte a anului viitor.