Competiție auto pentru doamne și domnișoare, la Târgu Jiu, printre jaloane

Duminică, 5 martie, se va desfășura „CUPA FEMINA”- Târgu Jiu 2023, o competiție auto națională organizată în cinstea zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. Concursul este de jaloane și va avea loc pe insulița Jiului din dreptul municipiului Târgu Jiu. Organizator este Asociația Clubul Sportiv Autocorex, partener fiind Primăria municipiului Târgu Jiu.

Înscrierile sunt încă deschise, la concurs putând participa șoferițe din întreaga țară. Doamnele și domnișoarele interesate au la dispoziție numărul de telefon 0769.050.000 sau adresa de e-mail autocorex@yahoo.com , pentru a lua legătura cu organizatorii, în vederea înscrierii.

„Până acum avem 15 participante înscrise, vom face înscrieri până la 50 și avem premii pentru toate concurentele. Organizăm concursuri de mulți ani și e primul concurs auto dintre cele 6 programate în acest an.

Vom începe la ora 8.30 cu verificările tehnice la mașini, acestea putând fi înscrise, sau chiar neînscrise în circulație, dacă se prezintă foarte bine din punct de vedere tehnic, acestea din urmă trebuind să vină pe platformă.

Fiecare concurentă va intra pe pistă de 6 ori. Vor fi două probe de recunoaștere, două de antrenament cronometrat și două de concurs.” a declarat directorul organizatoric al competiției, Constantin Ciufrilă, la conferința de presă organizată de Primăria Târgu Jiu pentru promovarea evenimentului.

La rândul său, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dat asigurări că totul va fi foarte bine organizat, pentru ca publicul să se poată bucura de acest spectacol auto dedicat doamnelor și domnișoarelor.

„CUPA FEMINA”- Târgu Jiu 2023 are și un invitat de marcă, în persoana multiplului campion național Vali Porcișteanu, care va face câteva demonstrații.