Colectare deșeuri electrice și electronice la Târgu Jiu

Loading

Primăria Municipiului Târgu Jiu, alături de ECOTIC și de operatorul autorizat eColectare.ro, organizează, în perioada 22-27 mai 2023, o campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (inclusiv becuri și neoane).

„Pentru a veni în întâmpinarea nevoii populației în ceea ce privește accesul la soluții de debarasare a acestor tipuri de deșeuri, ECOTIC împreună cu partenerii locali, dezvoltă o serie de campanii de colectare. În acest sens, operatorul autorizat eColectare.ro și ECOTIC pun la dispoziția locuitorilor:

• Predarea la punctul de colectare din Str. Termocentralei, nr. 27, program: Luni, Miercuri și Vineri, între orele 09:00-17:00.

• Preluare GRATUITĂ de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase. Comenzile se fac la numărul de telefon 0752.568.092, sau prin formularul disponibil pe www.eColectare.ro . Pentru a încuraja comportamentul responsabil, organizatorii oferă un premiu instant: cei care predau peste 15 kg deșeuri electrice vor primi 1 umbrelă sau un set de șurubelnițe.

Astfel, locuitorii din Târgu Jiu, sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului înconjurător, prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.” a transmis Primăria Municipiului Târgu Jiu.