Cinema City la Târgu Jiu

Loading

cinema-city-targu-jiuIubitorii de film din Târgu Jiu pot vedea ultimele blockbustere internaționale în cel mai nou si mai mare cinematograf din Gorj, Cinema City Targu Jiu, cu peste 1000 de locuri disponibile. Nicole Kidman, Brad Pitt, Jennifer Lawrence și Bradley Cooper sunt doar câteva dintre vedetele care ajung, în următoarea perioadă, pe cele mai mari ecrane de cinema din regiune. Lanțul de cinematografe Cinema City, lider pe piața din România și al doilea mare operator din Europa Centrală și de Est, deschide cel de-al 17-lea multiplex din țara noastră, în incinta primului mall din Târgu Jiu – Târgu Jiu Shopping Center – inaugurat zilele trecute.
Lanțul Cinema City difuzează filmele simultan, din momentul lansării în țară, în toate orașele în care are multiplexuri. „Săptămâna filmelor” la Târgu Jiu a debutat cu thrillerele „Înainte să adorm” („Before I got o sleep”) și „Eliminați mesagerul!” („Kill the Messenger!”). „Serena” și „Furia” ajung, de asemenea, pe marile ecrane din Târgu Jiu din 24 octombrie.
Noul cinematograf din Târgu Jiu se aliniază celorlalte multiplexuri deschise de Cinema City și le va aduce târgujienilor cea mai bună experiență cinematografică. Pentru ca locuitorii din Târgu Jiu să simtă atmosfera de film în detaliu, două cutii uriașe de popcorn au fost amplasate pe străzile orașului. Și în weekend-ul inaugurării, vizitatorii mall-ului din Târgu Jiu vor primi popcorn în cutii mici pentru a intra în atmosfera de film și la cumpărături.