Bravoo Andreea!

Loading

aura-stoenescuAvem un nou motiv să fim mândri de gorjeanca noastră de la Bustuchin, gimnasta Andreea Munteanu, care a câștigat, la sfârșitul săptămânii trecute, medalia de aur în finala de la bârnă și medalia de argint în finala de la sol, în cadrul concursului de gimnastică artistică de la Cottbus (Germania), Turnier der Meister (Turneul Maeștrilor), etapă din circuitul World Challenge Cup. Anul trecut, ea a câștigat, cu echipa, aurul la europene, în 2013 a fost declarată cea mai bună junioară din lotul național și tot așa, succesele ei din anii trecuți i-au umplut pieptul de medalii.
Am scris despre Andreea Munteanu, despre sora ei geamănă Adelina care face gimnastică ritmică și despre fratele lor Ionuț, care cântă la vioară, în 2013, spunând atunci că toți trei urcă pe podium de câte ori merg la o competiție. Atunci l-am cunoscut pe Ionuț. Le-am cunoscut pe Andreea și pe Adelina în 2014, după succesul Andreei la europene, când toată România vuia despre rezultatul echipei noastre de gimnastică. Părinții îmi promiseseră din anul precedent că, atunci când vor veni fetele acasă, îmi vor da posibilitatea să fac un interviu despre viața lor de gimnaste și mare mi-a fost bucuria când m-au invitat acasă la Bustuchin chiar de ziua lor.
Mă bucur că am avut onoarea s-o cunosc, deci, pe campioana noastră Andreea Munteanu, care a devenit vedetă internațională, a fost declarată cetățean de onoare al comunei Bustuchin, sala de sport din localitate a primit numele său, iar Gorjul și întreaga Românie se mândresc cu ea. Felicitări familiei pentru sacrificiile făcute!
Bravo Andreea! Suntem mândri de tine și îți urmăm succes în continuare!