BACIO s-a apucat de film

bacioCunoscutul solist şi realizator de televiziune Mihai Vulpe, alias BACIO, a făcut un film care a intrat în competiţia finală a festivalului internaţional de film de la Voroneţ.
Festivalul Internaţional “Toamna la Voroneţ” a ajuns la ediţia a XXIX-a şi se va desfăşura în perioada 11-14 octombrie 2009.
Filmul “DA…LAS NOSTALGIA” are ca realizator şi regizor pe Mihai Vulpe şi a fost “şlefuit” şi aranjat de cineastul Dumitru Călugăru, montaj Ovidiu Dina.
Filmul îl are ca protagonist  pe GHEORGHE CĂPRIŢĂ, preşedintele noulul “Partid Comunist Român”.În cele 9 minute jumăte cât durează filmul, telespectatorul trece prin mai multe stări de la situaţii comice,psihologice,tragice pe alocuri şi chiar filosofice.În finalul filmului aflăm că CEAUŞESCU nu a murit iar ultimul cadru în care personajul principal îşi pune mâne la urechi ca să nu îl mai audă pe conducătorul său arată lupta interioară pe care o are între realitate şi urmele caracatiţei roşii.
Din cele peste 25 de ore de vizionare, adică peste 100 de filme din care unele internaţinale filmul “DA…LAS NOSTALGIA” a reuşit să se remarce şi să treacă de preselecţie intrând în competiţia finală rupând şi barierele regulamentului care spune că filmul care depaşeşte 8 minute este descalificat automat de juriu la preselecţie.

One Comment on “BACIO s-a apucat de film”

Comments are closed.