APAREGIO și „Școala altfel”

scoala-altfel-vizita-statie-sadu-1Societatea APAREGIO GORJ se implică activ, ca în fiecare an, în desfășurarea programului național săptămâna ”Școala altfel”, care este un program dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, desfășurat în perioada 18 – 22 aprilie 2016. Prin intermediul Programului Şcoala Altfel – „Să ştii mai multe, să fii mai bun!“, zeci de elevi s-au arătat interesați să descopere circuitul apei cu ajutorul specialiștilor din cadrul operatorului regional. Astfel, astăzi 18 aprilie 2016, un număr de 21 de elevi de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Târgu- Jiu au vizitat Stația de epurare a apei Bumbești-Jiu și alți 63 de școlari de la Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru”, Târgu-Jiu au putut vedea îndeaproape Stația de epurare a apei Târgu-Jiu.
Pe tot parcursul vizitei, elevii au fost însoţiţi de cadrele didactice și specialişti ai societății Aparegio care au oferit informații amănunțite și explicate pe înțelesul lor, privind procesul tehnologic care stă la baza „drumului apei”.
Prin aceste acţiuni, societatea Aparegio Gorj speră să contribuie la conştientizarea tinerei generaţii în ceea ce priveşte rolul şi importanţa apei, protejarea mediului înconjurător și respectul pentru natură.