Să votăm Tricolorul și pe Cristina!

Cristina Bucureștean, românca ce s-a aflat, timp de 6 zile, pe primul loc în lume în competiția internațională “Fjällräven Polar 2016”, mare iubitoare de munte, natură, tradiții și fotografie, care duce Tricolorul românesc în cele mai frumoase și sălbatice locuri, a venit, de Ziua României, să-l aducă în studioul emisiunii Panoramic de la Televiziunea N-SAT TV și în redacția Vertical. Deși un estonian a depășit-o, ea aflându-se acum pe locul 2, competiția nu s-a încheiat. Cristina are nevoie de voturile românilor, pentru a reveni pe primul loc.

Cristina Bucureștean ne transmite că nu trebuie să încetăm lupta, pentru a ne atinge idealul
Cristina Bucureștean ne transmite că nu trebuie să încetăm lupta, pentru a ne atinge idealul
Vulpea „Victorița” și Cristina Bucureștean au dovedit că prietenia n-are granițe
Vulpea „Victorița” și Cristina Bucureștean au dovedit că prietenia n-are granițe

Cristina a ajuns pe primul loc în concursul la care participă, anual, în jur de 1000 de oameni din întreaga lume, cu fotografii sau video de călătorie, după ce presa românească a prezentat fotografiile sale cu „Victorița”, o vuple „botezată” de ea, din Munții Retezat, pe care a îmblânzit-o în așa măsură, încât îi dă mâncare din mână.
Din păcate, serverul site-ului pe care se ține concursul, organizat de o companie de echipamente pentru călătorie, s-a tot blocat, iar Cristina spune că a fost avertizată de oameni că nu pot să intre la ea s-o voteze, în timp ce estonianul, care era mult sub punctajul ei, creștea incredibil de repede.
Competiția continuă până pe 10 decembrie, iar câștigătorul va primi din partea organizatorilor, un loc într-o expediție arctică în Norvegia, cu sănii trase de câini. Dacă vreți ca românca noastră să ducă până acolo Tricolorul, haideți să o votăm aici: http://www.fjallravenpolar.com/UserProfile/304
Cristina Bucureștean este din Hunedoara, are 39 de ani, e de profesie economist și este logodită cu un gorjean de-al nostru, Morușcă Alin Octavian și el un mare iubitor al muntelui. S-au întâlnit pentru prima dată pe o cresată de munte, între Oltenia și Ardeal, și de atunci, mereu împreună, bat munții României, întâlnesc oameni, animale, cuceresc vârfuri de munți, fotografiază totul și aduc bucurie oamenilor, împărtășindu-le bucuriile lor de a se îngemăna cu natura.
Deși tristă din cauza modului ciudat în care estonianul a fost, mult timp, singurul care primea voturi, din sutele de concurenți înscriși, Cristina nu se lasă învinsă și e hotărâtă să continue lupta, până în ultima clipă.