Viitorul nu sună bine la PNL

Cu riscul ca niște reprezentanți ai PNL Gorj, extrem de activi în spațiul virtual dar lipsiți de realizări în activitatea lor politică, să mă contrazică, trebuie remarcat faptul că acest partid nu evoluează la nivelul cerințelor actuale pentru a se constitui într-o alternativă la actuala guvernare. Cu toate că se află în Opoziție de ceva ani, partidul nu se modernizează și nu generează lideri de luat în seamă. Paradoxal, acest partid va reveni la guvernare, pe fondul votului negativ la adresa guvernanților, dar nu reușește să fie o alternativă iar reprezentanții lui de la Gorj, mă abțin să-i amintesc că așa capătă notorietate, sunt vai mama lor. Desigur, ei au proiecte ”majore”, idei ”geniale”, pe care muritorii de rând-ăia pe care ne insultă ei-nu le vedem și când le semnalezi cazuri concrete încearcă să îți spună că albul nu e alb.
Trăznaia mare vine de la nivel central unde ”amazoanele” lui Băsescu au fost înlocuite cu cele ale lui Orban dar prostia se transmite tot pe linie de partid. Președinta organizației de tineret a PNL, Mara Mareș, a ironizat generația ”decrețeilor” într-o postare pe Facebook. Lidera PNL, și aș mai putea da câteva exemple de la Gorj de asemenea specimene, nu pare să știe că ”decrețeii”  sunt românii născuți între 1967 și decembrie 1989, cei care aveau între 0 și 22 de ani la revoluție și la mineriade și care au acum între 29 și 51 de ani. Ca să înțeleagă liderii liberali, baza țării acesteia distrusă de politicieni de toate culorile este insultată pentru votul democratic dat. În ultimele zile, destul de mulți ”decreței” care au votat…PNL îmi spuneau că nu vor repeta aceeași greșeală, eventual nu vor merge la vot. Deci, avem o mare problemă cu alternativa politică care ne insultă și apoi ne cere votul! Iar tinerii, care teoretic ar putea să încline balanța spre liberali, nu prea mai sunt prin țară și se vede că nu au pierdut nimic prin politicieni ca Mara Mareș.
Ca prostia să fie completă dar, repet, politicieni de genul ăsta îi vedeți și pe televiziunile locale din Târgu-Jiu, a apărut un ”Ghid de nesupunere civică” chiar de 2 mai, Ziua Tineretului. Cu o asemenea imbecilitate care promovează din nou ”războiul dintre generații”, liberalii vor să vină la guvernare în România. Deci, generația care muncește în România și care suportă toate relele unor guvernări dezastroase, mai trebuie umilită încă odată că nu votează în totalitate cu PNL. Vă dați seama ce imbecilități sunt promovate de tânăra generație din politica liberală? Vă dați seama pe mâna cui dăm această țară într-un orizont de timp? Desigur, mesajele au dispărut dar avem o monstră de cum gândesc tinerii liberali, cei care ar trebui să fie cât mai deschiși la orice, și cum mesajul este promovat de Ludovic Orban și echipa sa. Cine încearcă să mă contrazică, pentru că am prieteni liberali, să îmi spună întâi de ce Mara Mareș mai este președinta TNL? Atât!