Informaticienii de la CNET, cei mai buni din Europa

Echipa „Technogods“, care a făcut istorie pentru România la Campionatul Mondial de Robotică din SUA, a fost declarată cea mai bună echipă din Europa. Liceenii gorjeni vor participa la  concursul american și în 2019 din postura de cei mai buni din Europa în 2018.

Echipa „Technogods“ a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu“ a avut o prestație entuziasmantă la Campionatul Mondial de Robotică din SUA, gorjenii fiind acum cei mai buni din România, cei mai buni din Europa și pe podiumul mondial. Autoritățile locale și județene vor premia această performanță în perioada următoare.

Liceenii gorjeni pasionați de robotică, alături de cei doi mentori, au reușit să obțină un rezultat unic până acum  pentru România la Campionatul Mondial de Robotică, din Statele Unite ale Americii.
„Technogods“ a reușit să claseze pe locul IV într-una din cele două divizii, cea mai bună clasare dintre cele șase echipe românești participante, și să se califice în faza semifinalelor. Echipa gorjeană a făcut alianță cu o formația românească XEO a Colegiului Național „Horia, Cloșca și Crișan“ și o echipă americană, dar victoria a aparținut alianței formată doar din echipe din SUA, care a reușit să și câștige Campionatul Mondial. Este cel mai bun rezultat obținut de o echipă românească la Campionatul Mondial de Robotică.

2 Comments on “Informaticienii de la CNET, cei mai buni din Europa”

  1. SĂ NU EXAGERĂM!!
    ECATERINA NU MAI ARE ELEVI LA OLIMPIADELE NATIONALE DE INFORMATICĂ DE CAȚIVA ANI.
    CNTV A AVUT 11 IN ACEST AN, MULTI DINTRE EI PREMIATI, UNUL FACÂND PARTE SI DIN LOTUL NAȚIONAL.

  2. @ Andy … Nu va mai ofticati voi CNTV-istii. Aici e vorba de robotica si rezultatul lor e meritoriu. In rest faci ca vulpea cu strugurii. Daca voi nu ati fost sus, pe podium, ceilalti nu au valoare. Valorile trebuiesc respectate indiferent de unde vin. Numai ca voi nu sunteti in stare. Specific romaneste. In SUA s-a intamplat la fel … cei de la CNET au fost boicotati de romani … pentru ca au indraznit sa se ridice mai sus decat ei. Felicitari CNTV pentru rezultatele la olimpiade.

Comments are closed.