(VIDEO) Ciobănașii din Novaci, la „Românii au talent”. Andra a cântat cu ei

Copiii și tinerii grupului „Nedeia” din Novaci, al Școlii Populare de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, au făcut furori la „Românii au talent”, determinând-o pe Andra să cânte alături de ei.

Novaciul este un orășel de munte din Gorj, iar localnicii sunt crescători de oi, copiii lor urmându-i atât în această îndeletnicire, cât și în păstrarea portului și cântecului popular din străbuni.

‘Membrii grupului vocal folcloric „Nedeia” din Novaci, coordonator Elena Balan, au ridicat sala în picioare cu energia lor. Modul impecabil în care s-au prezentat, costumele autentice şi acurateţea interpretării le-a adus aplauze furtunoase.

A fost un moment deosebit care a adus în prim-plan frumusețea și autenticitatea tradițiilor noastre. Le suntem recunoscători pentru efortul lor susținut și pentru modul impecabil în care au reprezentat Gorjul! Felicitări! Sunteți minunați!’ transmite Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

Publicul i-a răsplătiti pe ciobănașii din Novaci cu apauze îndelungi, Andra a cântat cu ei, iar juriul le-a dat 4 de DA.