VICTRELIS a primit trofeul Prix Galien USA 2012

Compania Merck, cunoscută ca MSD în afara Statelor Unite și a Canadei, a anunțat că VICTRELIS® (boceprevir) – capsule de 200 mg, tratamentul său oral pentru infecția cu Hepatita C – genotip 1, în combinație cu interferon alfa și ribavirină – a primit trofeul Prix Galien USA pentru cel mai bun produs farmaceutic.
Trofeul Prix Galien USA recunoaște abilitățile de cercetare tehnică, științifică și clinică, precum și realizările de care este nevoie pentru a dezvolta tratamente și echipamente inovative. Acest premiu este considerat cea mai importantă recunoaștere din industria biomedicală.
„Este o onoare pentru noi să primim acest premiu”, spune Peter S. Kim, președinte al Merck Research Laboratories. „Această reușită este un adevărată dovadă pentru contribuția remarcabilă a tuturor celor din compania Merck care au jucat un rol în lansarea Victrelis pe piață”.
Trofeul Prix Galien recunoaște cele mai importante reușite din industria farma, în ceea ce privește dezvoltarea de medicamente inovatoare. Recunoscut la nivel internațional, trofeul Prix Galien a fost fondat în Franța în 1969 de farmacistul francez Roland Mehl și este considerat cea mai importantă recunoaștere din industria biomedicală.