Victor Ponta în ochii soţiei sale: un familist convins

Loading

Fiind două persoane extrem de discrete, care preferă să-și țină familia departe de ochii presei, premierul Victor Ponta și soția sa, Daciana Sârbu, rareori vorbesc despre viața personală, despre relația lor, despre dragostea lor pentru cei doi copii – Irina și Andrei – sau despre modul în care își petrec puținul timp liber.
De aceea, fiecare detaliu devine prețios pentru cei care doresc să-l cunoască pe primul-ministru ca om, și nu ca politician.
Câteodată, la insistențele presei, soția lui Victor Ponta a oferit totuși câteva amănunte despre viața lor de familie. Daciana Sârbu a dezvăluit că prima dată l-a văzut pe Victor Ponta la televizor, impresia sa fiind aceea a unui „tânăr foarte ambițios și hotărât”. Soția premierului și-a amintit că scânteia dintre ei a apărut pe măsură ce au lucrat împreună, iar în prezent s-a transformat într-un „final fericit”. După mai mult de cinci ani de căsătorie cu Victor Ponta, Daciana Sârbu a susținut că îl poate contrazice pe cel care a lansat celebra zicală „dragostea durează trei ani”: „Depinde de persoana pe care o ai lângă tine și, până la urmă, cred că și de noroc. Cât durează dragostea, dacă influențează sau nu căsătoria, copiii… Depinde de persoanele și personajele poveștii”, a afirmat soția primului-ministru. „Cred că fiecare cuplu fericit știe să-și construiască momente împreună, oricât de puțin timp ar avea la dispoziție. Dragostea te ajută să inventezi timp și energie, chiar și atunci când ele par să nu mai existe”, a mai adăugat Daciana Sârbu.
În ceea ce-l privește pe Victor Ponta, soția a vorbit și despre calitățile sale: „calitățile pe care i le prețuiesc cel mai mult sunt răbdarea, forța de a învăța din greșeli și faptul că își respectă cuvântul dat”.
Deși probabil că timpul liber a devenit un lux pentru familia primului-ministru, Daciana Sârbu a vorbit și despre modul în care aceștia își petrec prețioasele momente împreună. „Ne place să mergem la film, să ne jucăm cu Irina și Andrei, să le citim la nesfârșit poveștile favorite, să ieșim în parc, să savurăm împreună o masă bună, gătită de mine, bineînțeles”, a declarat Daciana Sârbu.
Nu în ultimul rând, aflăm de la soția primului-ministru că totul este „mult mai complicat” de când Victor Ponta a preluat șefia Guvernului, însă în familie nu s-au schimbat prioritățile, și anume copiii. „Nu putem să renunțăm la această prioritate pentru că, până la urmă, ei sunt viața noastră, ei sunt cei mai importanți”, a susținut Daciana Sârbu.

2 Comments on “Victor Ponta în ochii soţiei sale: un familist convins”

  1. Ponta familist? Ha, ha, ha, ce gluma buna. Asta e un text publicat la comanda de niste ziaristi platiti si fara simt civic. Ziaristii de la ziarele tirgjiuene sint cu totii vinduti si la mina primarului care conduce cu teroare acest judet. Numai ca, poporul din tg. jiu s-a desteptat si s-a saturat de ciuma rosie a usl-ului si a pdl-ului, si vor vota schimbarea, vor vota partidul care nu a condus niciodata Romania si ace intruneste inrindul lui numai oameni cinstiti si nepatati. Ponta familist? Aiurea. El a violat o tinara de 13 ani si si-a parasit fosta sotie dupa o luna ce aceasta nascuse. Ponta e un imoral, o calamitate nespus de miseleasca a Romaniei. Olteni, scapati-ne de acest cancer. Multumim !

Comments are closed.