Victor Piţurcă şi Emil Săndoi, „panduri” înrăiţi

Piţurcă şi Săndoi au urmărit cu atenţie evoluţia trupei lui Grigoraş
Piţurcă şi Săndoi au urmărit cu atenţie evoluţia trupei lui Grigoraş

Victor Piţurcă şi Emil Săndoi par cei mai „înfocaţi” suporteri ai pandurilor. Selecţionerii de la naţionalele de seniori, respectiv tineret ale României au urmărit pe viu ultimele două amicale ale gorjenilor.
După ce sâmbătă s-au relaxat la amicalul pandurilor cu amatorii austrieci, Piţurcă şi Săndoi au urmărit şi jocul contra Emiratelor Arabe Unite. Îmbrăcaţi lejer, cei doi au luat loc alături de şeicii din Emirate în loja împrovizată de gazde.

Săndoi are ce vedea, Piţi nu prea
Cei doi selecţioneri s-au întreţinut minute bune cu Petre Grigoraş care nu a riscat şi nu i-a băgat în teren pe Chiricheş şi Pintilii, încă nerefăcuţi după accidentări. Cei doi jucători sunt singurii aflaţi momentan pe lista lărgită a lui Victor Piţurcă, listă care cuprinde însă peste 60 de nume. Săndoi în schimb, are ce vedea în amicalele gorjenilor. În urmăreşte îndeaproape pe Pleaşcă, Rada, Unguru sau Avramescu, toţi fiind posibile soluţii pentru naţionala de tineret. Brata şi Voinea sunt şi ei pe lista lui Săndoi. Primul nu poate juca însă până nu primeşte o mască, în urma operaţiei suferite la nas în timp ce Voinea e la lotul naţional under 19 care se pregăteşte de Campionatul European de la Bucureşti.