Tranzit intestinal fără probleme

Incidenţa sindromului de colon iritabil creşte tot mai mult în rândul populaţiei. Regimul alimentar neadecvat, stresul cotidian la care suntem supuşi, folosirea haotică a antibioticelor atrag după sine tulburări frecvente ce apar la nivelul tractului digestiv. Astfel, microflora normală a tubului digestiv se distruge. Apar tulburările de tranzit intestinal, o absorbţie mai scăzută a nutrienţilor, balonările şi flatulenţa, intoleranţa faţă de unele alimente.
De aceea, Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune produsele „Lactobacili & Fibrulină®” şi „Gastrophyt® forte” ce sunt de ajutor pentru refacerea florei microbiene în urma tratamentului cu antibiotice; contribuie la o mai rapidă recuperare a mucoasei gastrice lezate datorită gastritei sau ulcerului; creşte rezistenţa organismului faţă de patogenii ce au drept poartă de intrare tractul digestiv.
Un alt produs util tulburărilor de digestie, îndeosebi în cazul exceselor alimentare, este Phyto Digest 11® bogat în principii active asigură creşterea secreţiei gastroduodenale, hepatobiliare şi pancreatice; combate meteorismul şi ameliorează tranzitul intestinal.
De asemenea, aceste produse şi-au dovedit eficacitatea şi la copiii mici. Creat pentru un sistem digestiv sănătos, Probiotic Junior ajută la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvată, administrarea prelungită a antibioticelor, stil de viaţă incorect şi afecţiuni gastro-intestinale sezoniere.
Dr. Ionuţ Moraru vă PROpune  următoarele asocieri:
diaree: Lactobacili & Fibrulină + Levocarbon®;
constipaţie: Lactobacili & Fibrulină + Sirop Aloe vera;
infecţii ale tractului digestiv: Gastrophyt® forte + Grapefruit seeds + Cat’s claw.
aciditate gastrică mărită: Gastrophyt® forte + Argilă
Pentru mai multe detalii şi comenzi sunaţi la numărul 021.351.47.77 sau accesaţi site-urile nostre: www.medicalab.ro si www.pronaturashop.ro sau scrieţi-ne pe adresa medica@softnet.ro .