Tinerii pesedişti gorjeni au un nou lider

Radu Teodorescu, liderul interimar al TSD Gorj, a fost ales preşedinte cu acte în regulă al organizaţiei la finele săptămânii trecute. Şeful de cabinet al deputatului Victor Ponta a fost singurul candidat şi este, în acelaşi timp, cel mai tânăr dintre consilierii judeţeni aleşi anul trecut.
Tineretul Social Democrat are din nou un lider ales după dezertarea unei părţi din conducere şi a mai mulţi membrii către organizaţia similară a PDL Gorj. Circa 400 de delegaţi au votat vinerea trecută pe Radu Teodorecu în funcţia de preşedinte, acesta asigurând deja conducerea organizaţiei după retragerea fostului preşedinte Dan Vâlceanu. Departe de a arăta decimată de plecări, organizaţia TSD Gorj a arătat putere şi hotărâre de a pune în slujba campaniei electorale pentru prezidenţiale circa 1000 de tineri.
Confirmarea lui Radu Teodorescu s-a făcut cu binecuvântarea seniorilor partidului care s-au aflat în sală, de la  preşedintele Florin Cârciumaru şi  preşedintele executiv Ion Călinoiu la deputaţii Victor Ponta, Mugurel Surupăceanu şi  Vasile Popeangă dar şi senatorul Toni Mihail Greblă. Tânărul politician este deja consilier judeţean şi este şeful de cabinet al deputatului Victor Ponta. Am reţinut din ce a spus noul lider TSD la conferinţa de la Casa de Cultură A Sindicatelor: „cine pleacă din acest partid, invocând lipsa de comunicare, poate fi considerat un trădător sau un oportunist, iar uşile noastre pentru ei trebui să rămână închise în viitor, partidul având nevoie de oameni tari. Noi avem nevoie de luptători, de personalităţi puternice, nu de oameni care dau bir cu fugiţii, când partidul este în opoziţie sau este la greu”.