Tabăra gratuită oferită de Primăria Bălești pentru elevii din comună, la ediția a V-a

Primăria și Consiliul Local Bălești continuă și în această vară, proiect propus în anul 2017 de primarul Mădălin Ungureanu, oferirea unei tabere gratuite   pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” din localitate, elevi  cu cele mai bune rezultate la învățătură. Elevii  vor petrece 7 zile la mare.

15 elevi de gimnaziu din Bălești  se vor afla la Costinești  în această vară într-o tabără oferită de Primăria din localitate. Este deja o tradiție ca Primăria și Consiliul Local Bălești să ofere  în fiecare an celor mai buni elevi din comună o tabără gratuită la mare sau la munte.  

Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești, ne-a declarat în exclusivitate pentru VERTICAL: ”Administrația locală din comuna Bălești face și în acest an efortul   de a premia special pe cei mai buni elevi  cu o vacanță gratută, anul acesta  petrecută  la Costinești după sondajul făcut printre elevii beneficiari.  Încercăm și prin această modalitate să stimulăm performanța elevilor, o prioritate pentru actuala administrație. Așa cum am obișnuit pe cei din Bălești, continuăm investițiile în rețeaua școlară și în elevii Școlii Gimnaziale ANTONIE MOGOȘ”

Profesorul Cornel Șomîcu, directorul Școlii Gimnaziale ”Antonie Mogoș” Bălești, ne-a declarat: ”Suntem recunoscători  autorităților locale, în special domnului primar Mădălin Ungureanu, pentru atenția constantă  acordată școlilor din comună. Cei mai buni elevi, câte 5 de la Bălești, Ceauru și Cornești,   vor merge 7 zile la mare în stațiunea Costinești. Toate costurile sunt decontate, ca în fiecare an,  de Primăria Bălești. ”