Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curăţenie de pe 24 septembrie!
Toţi cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secţiunea “Vreau să mă înscriu!”
După ce îşi vor crea un cont şi se vor loga, voluntarii vor putea să-şi creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construieşte o echipă va fi liderul acesteia şi va primi toate informaţiile legate de Ziua de Curăţenie Naţională.
Cu o săptămână înainte de Ziua de Curăţenie Naţională, voluntarii înscrişi pe site vor avea acces la Harta Deşeurilor şi îşi vor putea aloca mormane pe care să le cureţe pe 24 septembrie.
Totodată, la nivelul judeţului Gorj s-a încheiat „Caravana Let’s Do It, Romania!”, prin care s-au efectuat întâlniri zonale cu reprezentanţii tuturor primăriilor din judeţ, prin care li s-au adus la cunoştinţă detalii organizatorice referitoare la proiect. Toate primăriile au fost receptive şi s-au semnat Convenţii de participare cu acestea. La întâlnire au participat: Garda de Mediu, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Apele Romane, Consiliul Judeţean Gorj şi Cercetaşii României, ca organizatori.