Sprijin pentru ecologişti

Loading

Românii care doresc să facă voluntariat în domeniul protecţiei mediului, precum şi ONG-urile de profil din ţară au, acum, posibilitatea să colaboreze cu mai mare uşurinţă, prin intermediul internetului.
Protectiamediului.org este o platformă pentru mobilizare socială şi voluntariat în domeniul protecţiei mediului. Prin ea facem o încercare de a reuni vocile şi acţiunile a sute de mii de oameni, care doresc să colaboreze pentru a proteja mediul înconjurător în Romania. Proiecte viitoare, care urmăresc protecţia mediului, vor fi dezvoltate cu mai multă uşurinţă la nivelul întregii ţări, beneficiind de participarea membrilor grupurilor locale.
Cine doreşte, poate să se inregistreze şi apoi să se alăture unui grup, corespuzător judeţului fiecăruia. Înregistrarea se face pe http://www.protectiamediului.org/inregistrare/
Protecţiamediului.org stă la dispoziţia tuturor ONG-urilor pentru a-şi găsi voluntari, dar şi voluntarilor pentru a-şi face prieteni şi pentru a da voce iniţiativelor personale.