Claudiu Voiculeţ: „Dacă vom avea rezultate, se va uita lumea la noi…”

Loading

claudiu-voiculetPandurii par să-şi fi rezolvat o parte din problemele legate de compartimentele de joc, odată cu transferul mijlocaşului Claudiu Voiculeţ. Fost component al echipei Internaţional Curtea de Argeş, Voiculeţ s-a aflat în mijlocul unui mic peripliu la Steaua, dar odată cu plecarea lui Victor Piţurcă din Ghencea mijlocaşul a preferat în cele din urmă să ajungă la Tg-Jiu pentru a evolua în tricoul Pandurilor. Voiculeţ mărturiseşte că a ales să vină la Pandurii pentru a fi din nou sub comanda lui Ionuţ Badea.
Reporter: Este deja la Tg-Jiu, asta înseamnă că te-ai înţeles cu Pandurii?
Claudiu Voiculeţ:
Nu am semnat încă cu Pandurii, dar am înţeles că zilele următoare se rezolvă. Voi semna pe doi ani cu Pandurii la fel cum eram la Internaţional. Acum trebuie să mi se trimită acordul de transfer. Cu actele a fost mai complicat, domnul Lazăr s-a ocupat. Am semnat cu Steaua, dar contractul nu a fost înregistrat la LPF, a plecat domnul Piţurcă… Acum am venit la Pandurii şi pentru domnul Badea, mi-a plăcut cum am lucrat la Internaţional şi sper să facem treabă bună împreună.
Rep.: Îţi pare totuşi rău că nu ai rămas la Steaua?
C. V. :
Oricine îşi doreşte să joace la Steaua. Asta e, dacă n-a fost să fie pentru mine… Sper să fac însă, o figură bună şi aici şi vedem după aceea ce va fi în continuare.
Rep. : Ai şanse să debutezi sâmbătă, în meciul Pandurilor cu Gaz Metan Mediaş?
C. V. :
Asta va depinde şi de domnul Badea şi de condiţia fizică, dacă voi debuta sâmbătă. Încă mă mai supără glezna puţin, dar sper să se rezolve în această săptămână. Practic sunt cam la 90% din potenţial.
Rep.: Din câte se pare, Pandurii nu se află într-o situaţie prea bună, cel puţin în clasamentul Ligii I… Care sunt planurile tale de „performanţă” alături de echipa din Tg-Jiu?
C. V. :
Îmi propun să joc bine, să câştigăm cât mai multe meciuri şi să ne clasăm cât mai sus. Nu e o problemă că echipa e pe ultimul loc. Dacă au trecut doar patru etape şi ai două puncte nu înseamnă că eşti retrogradat.
Rep.: Ce părere ai despre adversarul Pandurilor din etapa a V-a?
C. V. :
Gazul este o echipă bună, joacă de mult timp împreună, deci are un lot omogen. Vom vedea la ora meciului cum va fi, dar în mod normal noi ar trebui să pornim cu prima şansă pentru că suntem gazde. Pandurii a jucat foarte bine pe teren propriu. Având în vedere că a avut două goluri anulate, a avut două ocazii la 1-0 la Bistriţa, cred că a şi avut ghinion. Mie mi-a plăcut jocul echipe, s-a făcut presing. Iar ultimul rezultat a fost cam dezamăgitor. Eu unul cred că locul Pandurilor e pe la jumătatea clasamentului Ligii I. Dar, dacă vom avea rezultate se va uita lumea la noi, dacă nu, ne vom bate iarăşi la retrogradare ..
Rep.: Pe ce post ai prefera să joci la Pandurii?
C. V. :
Eu am jucat mijlocaş ofensiv la Internaţional, vom vedea ce va fi aici. Iar din punctul ar relaţiilor de joc, nu ar fi o problemă, doar e vorba de foştii jucători de la Internaţional şi colegii pe care îi cunosc deja.